PGA erkende Golfschool

In februari 2013 heeft de Zuid Limburgse het predicaat ontvangen van PGA erkende golfschool. Dit is het kwaliteitskeurmerk van de Professional Golfers Associatie Holland dat Wittem verdient omdat de aan de golfclub verbonden golfleraar Thijs Spaargaren een hoge standaard nastreeft in zijn manier van lesgeven en in de aangeboden faciliteiten.

Ik wil uit de golfers die bij mij lessen het optimale halen wat fysiek mogelijk is; dit natuurlijk direct gekoppeld aan het verbeteren van het spelplezier en spelniveau.” Thijs Spaargaren

Les en materiaal op maat

Zowel de prestatieve golfer als de recreatieve golfer heeft baat bij de lessen, ieder wordt op eigen niveau gestimuleerd een stap verder te doen door didactische uitdagingen en de golfers worden ge├źnthousiasmeerd door de tips en fijne kneepjes van de golfprofessional.

Ter ondersteuning van de verbetering van de speltechniek van de golfleerlingen heeft de Golfschool per 1 februari ook in Harry Stassen een vaste “clubfitter”;  een materiaalman die de “clubs”, de golfstokken waarmee geslagen wordt, aanpast aan de individuele fysieke mogelijkheden. Recent heeft een aantal leden van de golfclub Wittem al kunnen ervaren dat de combinatie van les en materiaal op maat leidt tot duidelijke verbeteringen.

Thijs Spaargaren geeft in zijn enthousiasme aan dat “lessen op Wittem ook genieten is van de prachtige natuurlijke omgeving en rust van het Zuid Limburgse Heuvelland”.

Voor leden en niet leden

De PGA Golfschool Wittem is niet exclusief voor leden van de club, maar iedereen die wil kennismaken met de golfsport. Ook daarom is Frank Kirsten van de PGA Holland blij met de erkenning van Wittem. “Ik ben trots dat een gerenommeerde club  als Wittem is aangesloten bij de exclusieve groep van 55 PGA erkende golfscholen. Wij garanderen de kwaliteit, maar verwachten ook van de golfpro’s dat ze zichzelf permanent ontwikkelen en door middel van nascholing kunnen blijven voldoen aan onze hoge standaard.”

Save

Save