Afterwork

2017

De zomertijd is weer aangebroken en dat betekent dat donderdag 6 april a.s. het Afterwork golfseizoen weer van start gaat.  Net zoals in de afgelopen jaren gaan we weer elke donderdagavond 9 holes golfen, d.w.z. binnenlopen vanaf 17.15 uur, zodat er rond 17.45 uur gestart kan worden. 

Afterwork is toegankelijk voor ieder mannelijk lid van ZLG&CC Wittem met HCP vanaf 54. Als iemand een nieuw lid wil toevoegen geef dan een berichtje op de groeps-app aan Paul Hagelstein met naam en mobiele nummer en Paul  Hagelstein zal diegene toevoegen. 

Uitgangspunt van de Afterwork is dat we in wisselende samenstellingen de baan op gaan zodat integratie en gezelligheid hand in hand gaan.

Dit jaar hebben we gekozen voor een meer informele opzet, d.w.z. geen reguliere (2-wekelijkse) wedstrijden meer, dus ook geen flight-indeling vooraf en ook geen financiële bijdrage voor de weekprijs. Mocht je toch een Qualifying-kaart willen lopen, dan staat het iedereen vrij om op eigen titel een Q-kaart aan te schaffen via de computer in ons clubhuis.

Ook het aanmelden voor de donderdagavond is veranderd: in tegenstelling tot vorig jaar vragen wij vanaf nu een app te sturen als je present zult zijn op de Afterwork donderdag. Belangrijk: deze groepsapp wordt alleen voor aanmelden gebruikt en niet voor andere zaken. Er zal hier strikt op worden toegezien door de Afterwork commissie. Indien je bijv. eerder wilt starten (bijv. omdat je 18-holes wil spelen) dan kan je dat natuurlijk wel aangeven bij de aanmelding op de groepsapp, voor evt. andere geïnteresseerden.  

Naar onze mening een prima gelegenheid voor alle leden, ook de nieuwe (!), om uit de werksleur te raken en in een ontspannen sfeer 9 holes te golfen en nadien na te borrelen in Wittem19. Met de horeca is afgesproken dat iedere consumptie persoonlijk op ieders account zal worden afgerekend tenzij men specifiek mededeelt dat men een rondje geeft, maar dat is niet het uitgangspunt van Afterwork. Ook het borrelen en eten is vrij, maar wel gezellig natuurlijk. 

We heten U en ieder mannelijk lid van ZLG&CC Wittem van harte welkom.

Mocht u iemand kennen die ook geïnteresseerd is in Afterwork, laat dat ook even weten.

Voor vragen kunt u terecht bij de Afterwork commissie:

Paul Hagelstein 06-53693958
John Claessens  06-54663335
Ton Hintzen       06-51180512